Two

“Lama dan jarang jarang dah menulis blog eh?”
“Taklah. Aktif je, cuma tak tulis kat sini,”
“Ada dua?”
‘Roughly, aah,”
“Why do you have two blogs or more?”
“It’s two. What make you interested to know?”
“Just wondering,”

Smile.

“I just have one strong reason to give. Here, I write the painful and dreadful feelings. Aku percaya tak ada orang dah datang sini, kalau ada pun, orang luar. I’m free from USM students, from being judged. This is all about life..  Blog ni sepatutnya jadi memori, tapi you know, perasaan macam ni bukan constant dia hilang…”
“The other one?” 
“Hanyalah sekadar repekan yang kau boleh pilih sendiri untuk ilmiah atau tidak,” 

p/s: Here I am for you, who ask me. Okay?

Advertisements

~ oleh INFINITY di Jun 21, 2011.

2 Respons to “Two”

  1. kod warna yang menarik..

  2. rindu kat kau lah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: