Rasa Nak Menjenguk

Dah lama rasa tak jenguk sini. Diari aku dari blogspot, kemudian wordpress kemudian ke blogspot balik. Entah, hari ni rasa nak godek godek blog lama yang simpan banyak cerita zaman sedih sedih sungguh cengeng. Apa nak buat, kan dah kata cry baby. Pehh. Tak macho langsung.

Dari bulan April rasa langsung dah tak update. Tadi tengok statistik semua macam kagum ada lagi pautan ke blog ni. Tapi dia punya menjunam tu memang satu macamlah. Hahhaha. Lagi macam wow!, hari-hari masih ada orang tersesat masuk sini untuk sesetengah entri terutama entry otak ini, dan entri jiwang ini.

Demi tidak mahu menjadi kacang lupakan kulit, aku ziarah jugalah sini walaupun dah bermukim kekal kat sini.

I love you WORDPRESS! I love you my ex-blog! Eheh.

Advertisements

~ oleh INFINITY di Julai 31, 2010.

2 Respons to “Rasa Nak Menjenguk”

  1. Kedua-dua entri lama tu mmg menarik utk dibaca~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: