Sadis

Bangun. Tengok jam. 4.27 pagi. Bangun dari katil. Makan kuih belanda, air vitagen. Haih. Baringlah kejap. Bangun. Erk! 6.30 pagi?? Tidak!!!!!!

Serius rasa nak menangis kalau tak sahur proper. Sakit tekaklah kejap lagi tak minum air. Saat-saat macam ni yang teringat rumah. Minum air kena paksa sebelum sambung tidur balik. Ada susu segelas. Ada kuih. Isk.. isk.

Azam Ramadhan tahun ni antaranya nak istiqamah buka puasa kat surau. Sebelum ni pernah pergi ke? Dulu, kalau ada persatuan anjurkan majlis buka puasa, aku pergi tolong. Kemudian balik bilik. 3 tahun duduk sini, inilah kali pertama. Well, tak adalah teruk sangat rasanya bahkan seronok makan dengan raaaaaaaamai orang!

My case is on the board! Tak sangka my my illness was written to be a journal. Terkejut seyh.

Carilah kat mana-mana board kat PPSK. Kalau ada tulis a case of 22 years old female, faham-fahamlah. 🙂

p/s: Thanks a lot to Dr. Zuraida, Dr Normani and Prof. Din. It’s priceless. I’m already better in all conditions!

Advertisements

~ oleh INFINITY di Ogos 24, 2009.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: