Nausea. Vomit. None.

Feeling nausea and vomitting but nothing out.
Crap!

Perasaan muntah paling tak suka bila muntah tiada apa-apa. It’s bad.

Asthma since dah biasa, out of list to be worried about.
Migraine. Jarang-jarang atau aku buat-buat tak perasan. Dan bila aku buat-buat perasan, aku sudah dalam kondisi teruk.
Allergies, aku tak pernah kesah pun. Psst.. Dr. Rosdan has mentioned that allergies tu yang buat asthma aku uncontrollable. huu~

Dan itu berlaku hari ini. Backpain, afraid of light, dry mouth, headache, nausea and now stomachache.

For treating allergies, I’m on Loratadine.
For treating migraine, I’m on Cafergot.
For treating asthma, I’m on Beclometasone dan Salbutamol.

And today, I took the first two at the same time  ignoring the last because beclometasone is taken regularly, once perday and salbutamol when attacking by cruel soldiers, named Asthma.. wohoo, macam pergi perang!
Feeling better for migraine.
Feeling bad for stomachache, nausea and vomit of nothing.

The whole day!
Oh!

Adakah dua ubat ini tidak boleh diambil serentak? I’ve try to google whatever informations of these both drugs that leading to my current symptoms. Neither explainable or maybe tak ada kena mengena pun dengan ubat. Mungkin salah makan (aku tak faham kenapa orang kata salah makan, salah tidur dan masuk angin), atau salah tidur atau masuk angin atau bla..bla..bla..

And none of my medical friends online untuk ditanya. T_T

Rasa seronok jadi cikgu sebab mak aku dapat banyak hadiah semalam. Lecturer guru jugakan? Tapi kenapa tak ada sambutan hari lecturer. Sedih sungguh.

Aku rasa aku nak buat hari guru untuk lecturer dan clinician akulah buka semester ni.

Selamat Hari Guru, mak.
OK, aku tipu. Aku tak ucap pun.
I’ve mentioned before that I don’t like something in common, haven’t I?

Advertisements

~ oleh INFINITY di Mei 16, 2009.

Satu Respons to “Nausea. Vomit. None.”

  1. salam huda. about your question regarding loratadine and cafergot, i dont think there is drug interaction between the drugs. most probably, loratadine, as it is an antihistaminic, can cause altered bowel movement which may lead to abdominal discomfort. that one actually is the side effect of the first generation of antihistaminics…loratadine is 2nd generation. hurm…as for cafergot, which i believe is an ergotamine, is frequently associated with nausea and vomiting as its adverse effect. that’s why most physician will prescribe ergotamine together with antiemetic like domperidone. hopefully that’s help a little. btw, huda apa khabar sekarang?

    Loratidane doesn’t cause abdominal discormfort I think because I’m on it at least 3 mothns already. hee. The ergotamine till end make me a bit confuse.. But seems I’m OK right now, doesn’t matter and assuming don’t take it at a time is much better to be the conclusion, again, I think. Heheheh.
    TQVM dear friend. =)
    Sihat alhmadulillah. Waiting dor arthoscopic, diagnostic scope for confirming Lateral meniscus Tear, I guess.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: