Jangan Tanya Aku Kenapa

Argh!! Tolonglah jangan berdengki dengan aku. Aku tak ada apa untuk kau dengkikan. Tolonglah! Aku tak ada langsung nilai untuk kau sakit hati. Tolonglah! Kau lebih sempurna dan lebih segala-galanya dari aku, termasuk otakmu yang bijak itu. Tolonglah! sob…sob.. T_T

Aku kasar, kau tidak.
Aku hodoh, kau sure-surelah tidak.
Aku negatif, kau pastinya tidak.
Aku tak peramah, kau disayangi semua.
Aku pemarah, kau cool sepanjang masa.

Kononnyalah.

AKu tak peduli kau siapa, tapi tolong jangan buat muka kalau kau rasa sesuatu pada aku. Tinggalkan saja aku. Tapi jangan berdengki dengan aku!!! Aku tak ada apa. Kalau ada pun bukan sesuatu yang baik dan bagus dan elok seperti apa yang kau ada.

Dan aku selalu sedar itu.

Tolonglah!

Mungkin eksperimentasi boleh aku mulakan semula?
MPI pun dah habis.

p/s: aku kena bagi lecture esok. Lecture??? Muahaha, gila perasan dah jadi lecturer! Aku kena demo Vestibular Evoked Myogenic Potential, VEMPs. Oh Tidak!!!! Apa yang aku ingat pasal VEMPS. Oh, bunyi tone burst gila kuat tu je adalah. -_-“

Disebabkan aku memang berniat untuk bermastautin di Kelantan umumnya, dan berkhidmat di HUSM khususnya sepanjang kehidupan aku, maka aku akan mula melupakan KL. Hahaha. Barangkali.

Oh, aku kena cari jejaka Kelantan ni. Muahahaha. Gila gatal!

Advertisements

~ oleh INFINITY di Januari 22, 2009.

Satu Respons to “Jangan Tanya Aku Kenapa”

  1. sometime kita rasa diri dicemburui. tapi sebenarnya kita tidak disukai. not because of our knowledge but because of our attitude. senang cakap because of perangai kita yang berlebih2. sori klu terguris

    Tak pun terguris. Jadi tinggalkan aku, it’s better like that. Saling tidak menyakitkan. Hmm~ Itu lagi menarik.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: